Excursie exotică în Kigali! Doi bărbați „adevărați” din Parlamentul României se duc în Africa la Forumul Femeilor Parlamentare! Călătoresc la „clasa business” împreună cu o colegă și o consilieră.

best auto leo vasluiExcursie exotică în Kigali

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a aprobat pe 13 Septembrie deplasarea a patru persoane în Rwanda. Motivul este reprezentat de adunarea Uniunii Interparlamentare realizată în colaborare cu Parlamentul din Rwanda.

Tema principală este arzătoare pentru electoratul din România: egalitatea de gen, iar reuniunea are în centrul ei Forumul Femeilor Parlamentare conform memorandumului intern prezentat aprobat de Biroul Permanent.

Doi parlamentari, Silvian Nicu Macovei (PSD) și Adrian Miroslav Merka (Minorități) o însoțesc la forum pe colega lor Cristina Elena Dinu (PSD). Cei trei parlamentari și-au luat o consilieră pentru a spori costurile exorbitante legate de această deplasare.

Forumul Femeilor aprobare BP

Aproape 30.000 de euro costă numai avionul până la Forumul Femeilor

Biroul Permanent a considerat că aleșii nu pot să călătorească decât la clasa business pentru Forumul Femeilor. Așadar au rezervat bilete pe ruta București – Amsterdam – Kigali la ducere și Kigali – Nairobi – Amsterdam – București la întoarcere. Costul acestora este de aproape 7000 de euro pentru fiecare membru al delegației.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.