Fost prim-ministru al României spune că „organizarea internă a României” este condusă de către „segmente din Departamentul de Stat împreună cu cei din echipa Soros” de treizeci de ani

best auto leo vaslui

Fostul premier al României, Adrian Năstase, a explicat la Marius Tucă Show, care se manifestă concret relația dintre Statele Unite și România. Năstase, fost premier al României între 2000 și 2004, spune că de „treburile interne” ale țării noastre se ocupă „Departamentul de Stat” al SUA și „echipa Soroș”.

De apărare, România este în grija Pentagonului și a Casei Albe.

„În momentul de față, depindem fundamental de ei din punctul de vedere al securității, mai ales, în condițiile războiului de lîngă noi. În Statele Unite există multe centre de putere. Noi, pentru zona de securitate, depindem, în mod evident, parțial de Casa Albă, de Pentagon și parțial de Departamentul de Stat.

Din punctul de vedere al organizării politice, al organizării statale, depindem în mare măsură de anumite persoane din Departamentul de Stat care controlează și care au o anumită legătură…(cu România n.n.). Serviciile de informații din SUA sunt mai curînd interesate de capacitatea noastră de a ajuta cu furniza informații în bătăliile pe care le au americanii în toată lumea, deci nu neapărat de ce se întîmplă la noi. În ceea ce privește organizarea internă, viitori candidați, partide, operațiuni de presă, organizații neguvernamentale, revoluții colorate, astea sunt conduse de către segmente din Departamentul de stat împreună cu cei din echipa Soros, cel care, într-un fel, de trei decenii organizează toate aceste lucruri”, informează InPolitics.

Din punctul său de vedere, noua ambasadoare a SUA în România, Kathleen Kavalec, a venit „pentru a supraveghea zona Balcanilor și zona rusească. Din punctul ei de vedere, în mod evident, nu dorește să existe ”debandadă” în presa din România, ci să fie ordine și disciplină”, relatează sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.