Fostul şef al spionajului românesc şi un fost patron de club de fotbal din Liga 1, ambii apropiaţi ai lui Victor Ponta, înfiinţează un nou partid

best auto leo vaslui


Fostul şef al SIE, generalul în rezervă cu patru stele Silviu Predoiu, și afaceriștii Dumitru Constantin Iacov și Alexandru-Gabriel Fieroiu au depus la Tribunalul Bucureşti cererea de înregistrare pentru un nou partid, Liga Acțiunii Naționale.


Conform actelor depuse pentru înregistrarea partidului lui Silviu Predoiu, Constantin Iacov şi Alexandru Fieroiu, Liga Acţiunii Naţionale îşi propune să militeze pentru o Românie care să-și urmărească interesele, în care valoarea să fie recunoscută și în care legea să fie aceeași pentru toți.

Acțiunea pentru acordarea personalității juridice a noului partid a fost înregistrată la Tribunalul București pe 16 septembrie, potrivit Infopolitic.ro.

Silviu Predoiu (n. 5 august 1958, București) a îndeplinit de patru ori funcția de director interimar al Serviciului de Informații Externe, în perioadele 20 iulie – 4 octombrie 2006, 19 martie – 5 decembrie 2007, 23 septembrie 2014 – 30 iunie 2015 şi 26 septembrie 2016 – 5 iulie 2018.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat pe 3 august 2018 decretul privind trecerea în rezervă a generalului cu patru stele Predoiu Silviu din Serviciul de Informații Externe (SIE), începând cu data de 5 august 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.