,,Frumoasa petrecere” PSD


“A devenit o tradiție ca de Sf. Ștefan, în a treia zi de Crăciun, conducerea organizației județene a PSD Vaslui să primească urători în centrul municipiului reşedinţă”. Așa își începea redactorul de la Ziarul de Vaslui articolul dedicat serbării electorale organizate de Partidul Social Democrat în Piața Civică din municipiul Vaslui. O petrecere electorală pentru care s-a apelat la o firmă specializată de sonorizare, ca centru Vasluiului să duduie de mesajele celor din conducerea partidului. Redactorul Ziarului de Vaslui nu a avut probleme nici cu gălăgia, nici cu mizeria și nici măcar cu faptul că PSD-ul a apelat la microbuzele școlare pentru a-și aduce electoralul din rural în centrul orașului.

La nici două săptămâni distanță de acel eveniment electoral, același redactor relatează următoarele despre plimbarea membrilor AUR prin municipiul Vaslui: “Deși mai este mult până la alegeri, câțiva simpatizanți ai AUR din localitate s-au „înarmat” sâmbătă dis-de-dimineață cu o boxa şi un microfon şi au plecat prin centrul orașul. (…)Naționalismul lor debordant a deranjat sute de vasluieni care credeau că în sfârșit au scăpat de urătorii gălăgioși cu boxe la purtător.”

Iată cum doamna redactor de la Ziarul de Vaslui, care pe 27 decembrie era pe scena din centrul orașului pentru a relata despre “frumoasa” petrecere a PSD, în cazul AUR și-a amintit că “mai este mult până la alegeri” și brusc a apucat-o grija de liniștea vasluienilor. Schimbarea de atitudine nu este deloc întâmplătoare, dacă ne uităm că fiul ei este consilierul președintelui PSD, Dumitru Buzatu. Mai nou, băiatul mamii a preluat și frâiele tineretului PSD. Așa înțeleg unii să facă presă în Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.