George Simion: „Când trebuiau comemorate victimele Revoluției, PSD și PNL au votat mărirea salariilor funcționarilor din Parlament”.

best auto leo vaslui

PSD și PNL au reușit printr-o decizie fulgerătoare să mărească salariile funcționarilor din Parlament, primării și instituții publice. Au făcut acest lucru pe ascuns, la final de an.

George Simion a cerut un moment de reculegere pentru victimele de la revoluție. Parlamentul nu a dorit să țină o ședință solemnă. În schimb, deputații au votat această mărire fără măcar să fie la muncă. Votul s-a făcut online, deși regulamentul nu permite acest lucru decât într-o stare excepțională. Care a această stare excepțională? Jumătate dintre aleși sunt deja în vacanță.

Majorări de venituri pe bandă rulantă pentru funcționarii publici, în ciuda faptului că guvernul a înghețat salariile bugetarilor.

Să tot lucrezi la stat. Pe ordinea de zi mai este un proiect prin care personalul din instituţiile și autorităţile publice care lucrează pe proiecte pe fonduri europene să beneficiaze de majorarea salarilor de bază sau indemnizațiilor de încadrare cu pânã la 50%, indiferent de numărul de proiecte în care este implicat.

Sursa: 4media.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.