George Simion iese la atac și spune că Laura Codruța Koveși ar putea candida la președinție sprijinită de „zona globalistă, satanistă, antinațională”. Chris Terheș, primul pe lista AUR la europarlamentare!

best auto leo vaslui
Sursa foto: Captura video Facebook George Simion

Președintele AUR, George Simion, a declarat formațiunea sa nu s-a decis asupra candidatului la președinție din 2024, așteptând să vadă cine va fi desemnat din partea PSD și dacă procurorul european Laura Codruța Koveși va decide să participe la alegeri.

El a spus, într-un interviu acordat România TV, că Koveși este susținută de „ zona aceasta globalistă, satanistă, antinațională”.

„În acest moment, potrivit sondajelor, în turul 2 al alegerilor prezidențiale intră candidatul PSD și candidatul AUR. Vrem să vedem dacă PSD va pune un candidat aservit sau va veni zona aceasta globalistă, satanistă, antinațională, cu un candidat de tip Kovesi, trebuie să ne gândim bine care va fi candidatul nostru”, a spus Simion.

Deputatul a anunțat că europarlamentarul Chris Terheș va candida din partea AUR la viitoarele alegeri europarlamentare, unde va fi cap de listă. Simion a precizat că există discuții și cu cunoscuții avocați Gheorghe Piperea și Toni Neacșu.

„O vom face și în funcție de rezultatul primelor alegeri din 2024, cele europarlamentare, vom avea o listă foarte bună, condusă de Cristian Terheș. Discutăm cu avocatul Gheorghe Piperea și Toni Neacșu, participăm la Parlamentul European, la un eveniment organizat de Terheș (…)”, a declarat Simion, pentru România TV.

„Pregătim o campanie de la om la om, pentru ca românii să nu-și mai vândă votul pe un kilogram de ulei sau pe făină”, a mai comentat Simion.

Există numeroase speculații, conform cărora, LCK va candida la președinție. Recent, fosta șefă a DNA a cerut și a obținut de la ICCJ o decizie prin care dosarul deschis împotriva sa să fie soluționat până la 1 iunie 2023. Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob a comentat faptul că această decizie întărește ipoteza conform căreia LCK va candida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.