George Simion: Infractorii ne pun pumnul în gură!

best auto leo vaslui

Am intrat în etapa următoare a distrugerii democrației din România. Biroul Permanent al Camerei Deputaților a adoptat astăzi o decizie fără precedent pentru Parlament, restricționând accesul tuturor membrilor, colaboratorilor și invitaților grupului parlamentar AUR pe o perioadă nedeterminată. Încă un pas spre dictatura mult visată de Ciolacu, Ciucă, Iohannis și piticul securist, Simonis.

Această decizie a fost introdusă suplimentar pe ordinea de zi a Biroului Permanent, ea nefigurând pe ordinea de zi inițială. Pe ascuns, adică, așa cum le place acestor corupți care au furat, la umbra Parlamentului, tot ce se putea de furat în ultimii 34 de ani.

Este pentru prima dată când în Parlamentul României unui partid de opoziție îi sunt limitate o serie de drepturi în urma unei deciziei luată de o majoritate parlamentară. Când USR organiza manifestații în cadrul parlamentului în timpul legislaturii 2016-2020, democrația funcționa, portavocile, bannerele și materialele fiind la ordinea zilei. Dar atunci când AUR îi apără pe români, când apără Constituția țării, infractorii ne pun pumnul în gură.

În urma hotărârii Biroului Permanent al Camerei Deputaților, cel mai probabil nu voi mai putea primi nici vizitele unor ambasadori, așa cum s-a întâmplat anul trecut cu ambasadorii Israelului și Italiei. De asemenea, reprezentanții grupului parlamentar AUR nu vor mai putea să mai primească nici delegații oficiale din alte state. Practic, groparii țării încearcă să ne izoleze complet, să ne blocheze activitatea grupului parlamentar, crezând că așa pot ei să-și împartă țara pe sfere de influență.

În semn de protest față de această decizie, deputatul AUR, Ringo Dămureanu, a anunțat deja că își dă demisia din funcția de secretar al Camerei Deputaților, acuzându-i pe reprezentanții PSD și PNL că vor să militarizeze accesul în clădirea Parlamentului. Îi dau completă dreptate, aceste acțiuni ale majorității toxice fiind premergătoare instaurării unui regim al terorii în România.

Le transmit pe această cale acestor pui de dictatori că nu vom ceda, nu vom face niciun pas înapoi. Vom continua să îi apăram pe romani, vom continua să ne respectăm jurămintele și să apăram Constituția tarii, vom continua să luptăm pentru a apăra democrația din România. Degeaba încearcă ei să ne pună pumnul în gura, pentru că avem milioane de români alături de noi.

Frați și surori, nu vă descurajați! Aceste acțiuni ne arată, de fapt, cât de frica le este de noi. Cât de frica le este de furia unui popor care s-a săturat până peste cap să fie mințit, furat, batjocorit și intimidat. Vor să ne scoată în afara legii, pentru că stiu că o să piardă în alegeri. Ne fac extremiști, ca să distragă atenția de la faptul că vor să instaureze o dictatură. Acesta este modul de operare al unor frustrați care simt cum le fuge covorul de sub picioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.