George Simion, mesaj subtil de Crăciun: „Ia pleacă domnu’ Iohannis de aici, hai!”

best auto leo vaslui

Liderul AUR George Simion a ținut să transmită un mesaj de sărbători în care apare un domn care seamănă izbitor cu președintele României. Acesta îl interpretează pe Klaus Iohannis și spune că va merge, ca de obicei, la schi în Austria.

George Simion apare în videoclip și îl ridică de pe scaun pe Klaus Iohannis: „Ia pleacă domnu’l Iohannis de aici, hai!”.

„Dragi români, am trecut prin doi ani grei. Mă bucur că în sfârșit putem avea sărbători fericite, fără restricții. Mă bucur că revenim la modul de viață pe care îl cunoaștem. Vă doresc multă bucurie, sper să vă găsească sărbătorile prilejuite de Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.„, a spus George Simion.

Liderul AUR a avut și un mesaj pentru cei bogați, cei care și-au făcut averea prin trudă, să nu uite de cei săraci:
„Sunt foarte mulți români care nu au ce pune pe ei sau nu au ce pune în farfurie în aceste sărbători. Să nu ne uităm demnitatea națională. Nu vă rușinați cu cine sunteți. Mândriți-vă și fiți bucuroși că sunteți parte a unui brav popor.”

Amintim că liderul AUR George Simion a fost și la PSD cu șoferul care seamană cu Klaus Iohannis pentru a lăsa cele 2 milioane de semnături strânse în campania Jos Iohannis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.