George Simion susține că avem creștere economică la OMV, nu în buzunarul românilor!

best auto leo vaslui

Președintele AUR, George Simion, își continuă traseul prin țară unde încearcă să afle problemele cu care se confruntă românii zi de zi. George Simion afirmă că avem creștere economică la OMV, nu în buzunarul românilor.

Românii află de la televizor și din presa online că o duc foarte bine, că țara este plină de investiții, că nivelul de viață a explodat iar economia este pe creștere economică.

Aproape 30 de milioane de euro au plătit principalele partide din coaliția de guvernare către presa din România.

Vorbim despre PSD și PNL, formațiuni politice care alocă sume colosale de bani pentru a mitui presa din România, pentru a cenzura presa din România, pentru a controla informația.

Însă nu este prima dată când actuala conducere a țării aruncă cu cifre care niciodată nu se confirmă. Acum vreo doi ani guvernul PNL condus de Florin Cîțu anunța creștere economică când în realitate era vorba despre creșterea masei monetare fără acoperire, adică de inflație.

Tot așa și anul trecut eram asigurați că prețurile nu vor mai crește și în loc de acest lucru am avut prețuri cu 20% mai ridicate la alimente și asta din cifrele oficiale, căci realitatea de pe teren este cu mult mai dură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.