Gigi Becali aruncă bomba despre nunta lui George Simion. Noi detalii despre ce cadou le face mirilor: ”Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru”

best auto leo vaslui

Gigi Becali a donat două tone de brânză pentru nunta lui George Simion din 27 august, la care vor participa 10.000 de invitați.

Gigi Becali este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai generoși milionari ai României. Și dacă de cele mai multe ori el sare în ajutorul celor sărmani, de această dată, latifundiarul din Pipera s-a implicat în sponsorizarea nunții președintelui AUR, George Simion. Evenimentul va avea loc pe 27 august, la Măciuca. Iar donația lui este una care să bucure papilele gustative ale celor prezenți, Becali plătind în jur de 10.000 de euro pentru două tone de brânză.

”Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

Becali nu are, la dispoziție, cantitatea necesară de brânză pentru acest eveniment, motiv pentru care a apelat la ciobanii din zona Sibiului.

”Nu am eu atâta brânză, eu fac doar pentru mine. Este un cioban de la Sibiu care are vreo 5.000 de oi și i-am zis să ducă la nuntă. Nu știu cât, poate o tonă îi ajunge, să vedem câți oameni sunt. Dar câtă brânză are nevoie, o dau eu, cadou de nuntă.Am mâncat și eu de la ciobanul ăla. El vinde la București, eu mă întâlnesc cu el la Biserică, în fiecare zi. E din familie de ciobani, au acolo… Mi-a adus și mie o dată o putină de brânză și mi-a plăcut. I-am și zis că atunci când am nevoie iau de la el”, a mai spus finanțatorul FCSB.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit și ce sortiment de brânză va ajunge pe mesele celor care vor participa la nunta lui George Simion, eveniment transformat într-o adevărată sărbătoare câmpenească în comuna Măciuca din Vâlcea.

”Brânză veche, clar! Nu poți să faci atât de multă brânză proaspătă. Ca să faci o tonă de brânză proaspătă trebuie să ai 3.000 de kile de lapte. Pentru asta trebuie să mulgi de la 10.000 de oi. De unde atâtea oi? Și dacă ar avea, ar putea să mulgă doar 3.000-4.000 de oi. Va primi brânză tare, va fi din cea veche”, a precizat Gigi Becali.

Fără să fie simpatizant AUR, Gigi Becali a explicat motivul din spatele gestului său atât de generos. Pentru că, nu trebuie să uităm, prețul a două tone de brânză nu poate fi mai mic de 10.000 de euro.

”Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion, n. red.) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, a mai spus Gigi Becali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.