Giorgia Meloni, respinge ideologia LGBT: Fiecare copil are dreptul la o mamă și la un tată

best auto leo vaslui

Premierul Italiei, Giorgia Meloni, a declarat într-un interviu acordat revistei „Grazia” că fiecare copil are dreptul la o mamă și la un tată, prin aceasta arătând că nu are de gând să propună sau să susțină legalizarea „părinților” de același sex.

De asemenea, ea a lovit puternic într-un alt pilon important al ideologiei LGBT, anume „mamele surogat”. Meloni a comparat această procedură cu „sclavia”, adăugând că folosirea trupului unei femei într-un asemenea mod nu poate fi niciodată „progres”, scrie Yahoo News.

Mai mult decât atât, premierul italian s-a declarat total împotriva transgenderismului, teoria conform căreia oricine se poate declara de orice gen dorește, indiferent de sexul biologic.

„Astăzi se revendică dreptul unilateral de a te proclama femeie sau bărbat dincolo de orice cale, chirurgicală, farmacologică și chiar administrativă”, a zis ea.

Meloni a spus că„ a fi bărbat sau femeie este un dat înrădăcinat” în sinele fiecăruia, ce nu poate fi schimbat” și a deplâns faptul că se „lucrează la eliminarea trupului uman, a esențelor, a diferențelor”.

„Primele victime ale ideologiei gender sunt femeile”, a mai adăugat șeful Guvernului italian.

Reamintim că teoria sau ideologia gender face furori în Occident, mai ales în Statele Unite. Acolo, mulți bărbați se auto-declară femei, iar unii participă la competițiile sportive feminine.

Chiar în Guvernul SUA există un astfel de individ, Richard Levine, care este chiar adjunct al Secretarului (Ministrului) sănătății.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.