Guvernatorul republican DeSantis: „Ajutorarea la nesfârșit a Ucrainei nu este în interesul Statelor Unite”

best auto leo vaslui

Nu este în interesul Statelor Unite să se implice din ce în ce mai mult în conflictul dintre Rusia și Ucraina, afirmă guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, care va candida la președinția SUA.

Sondajele de opinie arată că DeSantis este principalul rival al lui Donald Trump pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidențiale din 2024.

Tucker Carlson, prezentatorul Fox News, a postat luni pe Twitter răspunsul lui DeSantis la o întrebare despre atitudinea față de războiul din Ucraina, care era cuprinsă într-un chestionar pentru candidații republicani.

„În timp ce Statele Unite au multe interese naționale vitale – protejarea granițelor noastre, depășirea crizei de pregătire a armatei noastre, obținerea securității și independenței energetice și testarea puterii economice, culturale și militare a Partidului Comunist Chinez – implicarea în continuare într-o dispută teritorială între Ucraina și Rusia nu este unul dintre ele”, a răspuns DeSantis la această întrebare.

„Cartea albă a administrației Biden de a finanța acest conflict atât timp cât este nevoie, fără obiective definite sau responsabilitate, este o distragere a atenției de la cele mai presante provocări cu care se confruntă țara”, a mai spus DeSantis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.