Guvernul PSD-PNL minte partenerii internaționali: pensiile speciale nu se pot amâna, mai dați-le bani

best auto leo vaslui

Guvernul actual nu îi minte doar pe români, guvernul PSD-PNL condus de Nicolae Ciucă și de către Marcel Ciolacu minte și partenerii internaționali.

Guvernul actual nu este un partener internațional corect și credibil, el încearcă să îi mintă pe cei care îl susțin.

Banca Mondială, Fondul Monetar Internațional, Uniunea Europeană sunt instituții care finanțează eșecul guvernărilor PSD-PNL.

Aceștia ar fi dispuși să ajute România însă nu cât timp se plătesc pensii speciale. Este cumva normal să se întâmple acest lucru : nu poți cere bani dar tu nu faci investiții de ei, tu dorești să oferi sinecuri votanților sau celor care fac politică.

Practic astăzi Banca Mondială dă guvernului bani pentru a plăti pensiile speciale, dar acești bani trebuie să fie dați înapoi de generațiile următoare, ceea ce nu este corect.

PSD și PNL mint Banca Mondială că eliminarea pensiilor speciale nu se poate face, că nu le permite constituția. Dar nu este așa, constituția cere că toți românii să fie egali în fața legii, dar cei cu pensii speciale nu sunt egali cu toți românii , ei au privilegii.

Banca Mondială știe deja că la București se practică minciuna, dacă ei acceptă minciuna înseamnă că sunt complici la ea. BANCA Mondială ar trebui să nu mai dea bani guvernanților români deoarece ei sunt deturnați.

De ce nu face România spitale și trebuie creditare internațională? Pentru că guvernul dă toți banii pe pensii speciale și pe tot felul de sinecuri politice.

Pensiile speciale nu sunt motivate dar judecătorii CCR au pensii speciale motiv pentru care nu le vor elimina.

Acolo nu sunt oameni integri cu responsabilitate față de popor, acolo sunt personaje dubioase care sunt supuse factorului politic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.