Investițiile în zona imobiliară continuă: complex rezidențial cu grădiniță, magazin, hotel, restaurant, farmacie și sală de întreținere fizică

best auto leo vaslui

Anul 2022 a fost un an greu pentru dezvoltatorii imobiliari din România deoarece creșterea dobânzilor și înăsprirea condițiilor privind acordarea de credite a blocat practic piața.

Începutul lui 2023 arată însă mult mai bine, dobânzile au început să se stabilizeze, tranzacțiile cu proprități noi au început să funcționeze, băncile se arată mai deschise în susținerea sectorului construcțiilor.

Există și antreprenori curajoși, cei care pornesc proiecte noi în vremuri de criză pentru a putea avea produse finalizate pe piață atunci când se va reintra pe un palier de creștere.

Este vorba spre exemplu despre construcția unui nou ansamblu de locuințe în Nordul Bucureștiului de către S.C. IDEAL PROIECT A.E. S.R.L. Cu peste 300 de locuințe construite în ultimii 15 ani compania condusă de doi ingineri începe un nou proiect cu 40 de case parter.

De această dată apare și un concept nou deoarece noul ansamblu rezidențial va avea aproape toate serviciile necesare incluse. Astfel că noii locuitori ai Green Place Tunari nu vor cumpăra doar o casă ci un întreg concept deoarece vor beneficia de grădiniță, hotel cu restaurant și sală de întreținere fizică, farmacie, grădiniță, magazin și loc de joacă pentru copii.

Conceptul este unul unic și oferă cumpărătorilor un proiecte integrat ce le permite să aibă un nivel de trai ridicat și fără a pierde timpul pe drumuri.

Complexul Green Place Tunari urmează să fie început în a doua parte a anului 2023, la acest moment realizându-se lucrări de organizare de șantier. Primele case vor fi predate în anul 2024


Locuințele vor beneficia de curte proprie și sunt astfel compartimentate: cameră de zi, bucătărie și loc de luat masa un spațiu deschis, două băi și trei dormitoare, din care unul este matrimonial. Practic vorbim de o casă modernă care poate să asigure un trai civilizat unei familii cu doi sau trei copii.

Dezvoltatorul, o firmă condusă de doi ingineri constructori, are la activ peste 10.000 de proiecte realizate și peste 300 de case construite și vândute în ultimii 15 ani. Acesta consideră că acesta este momentul potrivit la care să pornești un proiect nou însă românii își doresc deja mai multă civilizație și servicii conexe celor de locuit.

Specialiștii susțin că prețurile la case vor crește în următorii ani. Se va întâmpla acest lucru deoarece costurile cu materialele de construcții, achiziția de terenuri și cu forța de muncă au crescut în toată Europa iar România nu face o excepție. Dacă cineva își dorește o locuință acum este ultimul moment la care cineva poate accesa la un preț corect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.