Joc inteligent al lui Ciolacu: a fixat-o pe Gabriela Firea candidat la primăria București pentru a-și crea culuar pentru candidatura la prezidențiale

best auto leo vaslui


Marcel Ciolacu nu poate fi acuzat că este prost, asta cu siguranță. Faptul că nimeni nu știe când și-a făcut studiile sau dacă și le-a făcut vreodată nu înseamnă că nu are școala vieții, ca mulți alți politicieni. Uneori se pare că studiile nu prea ajută deloc și cam asta putem observa din viața politică a ultimilor 33 de ani. Cu cât ai mai puține studii cu atât ai mai multe șanse să urci mai sus.

Marcel Ciolacu a convins-o pe Gabriela Firea să spună DA, să spună da candidaturii funcției de primar al municipiului București în locul lui Nicușor Dan. Sigur că în mod normal ea, ca fost primar, ar trebui să fie interesată să își ia revanșa: să pierzi în fața lui Nicușor Dan reprezintă o mare ofensă pentru un politician cu experiență.

Gabriela Firea a fost însă scoasă de pe o altă traiectorie. Ea și-ar fi dorit să candideze la funcția supremă în stat, adică visa să fie președintele României. I s-a spus frumos din mai multe surse că ar fi bine să nu se arunce acolo deoarece sistemul are alte opțiuni preferate. Suntem ferm convinși că s-au aplicat tot felul de tertipuri și păcăleli pentru ca Gabriela Firea să nu reprezinte un pericol pentru Marcel Ciolacu. Dar sistemul nu există, sau de fapt sistemul există dar sunt chiar ei.

Firea, Ciolacu sau Grindeanu sunt părți ale sistemului, dar ei de multe ori își doresc să creadă că există o putere mai presus de ei.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.