Joe Biden susține că are forța necesară să obţină şi al doilea mandat la Casa Albă

best auto leo vaslui

Preşedintele democrat al SUA, Joe Biden, a confirmat că doreşte să obţină şi al doilea mandat la Casa Albă, dar deocamdată nu este pregătit să-şi anunţe candidatura pentru alegerile din 2024.

”Intenţionez să candidez, dar nu suntem încă pregătiţi să facem anunţul”, a declarat în interviul acordat postului NBC preşedintele în vârstă de 80 de ani. El a dat de mult timp de înţeles că doreşte şi al doilea mandat prezidenţial, dar s-a exprimat mereu evaziv pe acest subiect.

În schimb, adversarul său republican la scrutinul din anul 2020, fostul preşedinte Donald Trump, şi-a oficializat deja candidatura pentru alegerile primare din cadrul partidului său care vor desemna candidatul republican. Între timp însă, el a devenit primul fost preşedinte al SUA inculpat, după ce înaintea alegerilor prezidenţiale din 2016 i-a oferit fostei starlete porno Stormy Daniels suma de 130.000 de dolari, pentru ca aceasta să păstreze tăcerea asupra unei relaţii pe care ei ar fi avut-o în anul 2006.

Biden s-a abţinut până în prezent să comenteze inculparea lui Trump, probabil pentru a nu alimenta acuzaţiile acestuia din urmă despre desfăşurarea unui proces cu motivaţie politică împotriva lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.