Klaus Iohannis, întâmpinat la Cristian de un grup de copii care au cântat melodia „O lume minunată” / ”Învăţaţi bine, că merită!”, le-a transmis preşedintele

best auto leo vaslui

Preşedintele Klaus Iohannis, care joi a făcut o vizită în judeţul Sibiu alături de omologul său german Frank-Walter Steinmeier, a fost întâmpinat de copii din localitatea Cristian cu melodia lui Mihai Constantinescu „O lume minunată”.

Copii purtând şepci galbele, coordonaţi, cel mai probabil, de o profesoară, i-au cântat preşedintelui, joi, în comuna Cristian, unde şeful statului a făcut o vizită, melodia „O lume minunată”. Cu mâinile împreunate şi zâmbind, şeful statului a ascultat cântecul acestora. 

„Foarte frumos”, le-a spus Iohannis copiilor, la finalul melodiei şi i-a întrebat pe aceştia dacă fac o fotografie cu el.

Apoi, şeful statului i-a întrebat dacă sunt toţi la şcoală şi le-a transmis că este impresionat. El a întrebat şi dacă sunt toţi copiii colegi de clasă, iar pe cei de clasa întâi, dacă este mai bine la şcoală decât la grădiniţă.

”Vă doresc numai bine! Învăţaţi bine, că merită!”, le-a transmis Klaus Iohannis copiilor care i-au cântat.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.