Liderii Moscovei: „Ucraina face parte din Rusia! Rusia a tolerat prea mult aceste graniţe fictive, teritorii„

best auto leo vaslui

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, s-a declarat convins că unele ţări „înţeleg doar limbajul forţei”.

„Nu are sens să negociezi cu unele ţări, blocuri sau asociaţii de naţiuni – a spus Medvedev într-un interviu acordat presei ruse, inclusiv TASS – deoarece acestea înţeleg doar limbajul forţei”.

Ucraina face parte din Rusia, dar din motive geopolitice şi istorice, Rusia a tolerat de mult faptul că ţările locuiesc „în apartamente diferite”, a continuat Medvedev.

Fostul preşedinte a explicat că dacă Ucraina ar intra în NATO, Rusia ar avea un vecin care intenţionează să producă arme nucleare şi care face parte dintr-un bloc ostil, adăugând că Kievul ar putea lansa apoi o operaţiune de amploare împotriva Rusiei din cauza Crimeei şi că Moscova nu putea accepta toate acestea.

Iată ce a spus Medvedev: „Ucraina este în general o parte a Rusiei, ca să fiu sincer, este o parte a Rusiei. Dar din motive geopolitice… şi istorice… am suportat de mult să trăim în apartamente diferite. Suntem nevoiţi să luăm în considerare aceste graniţe fictive, teritorii care au făcut întotdeauna parte… din Imperiul Rus, cândva era întregul Imperiu Rus… cu excepţia unor zone care ne-au venit ca urmare a celui de-al Doilea Razboi mondial.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.