Liderul chinez Xi Jinping plănuiește să vorbească cu președintele Volodymyr Zelensky după ce se va întâlni cu Vladimir Putin

best auto leo vaslui

Consilierul judeţean USR Iaşi Adrian Slabu şi-a anunţat demisia din partid, el precizând că şi-a pierdut speranţa că USR se mai poate reforma. Adrian Slabu a declarat că USR nu merge într-o direcţie bună.

Acesta spune că nu mai poate privi cetățenii în ochi

”Mi-am pierdut speranţa că USR va putea fi reformat. Simt în acest moment că nu mai pot să ies în stradă pentru a vorbi cu oamenii şi să-i privesc senin în ochi. Nu prea văd soluţii pentru viitor”, a afirmat Adrian Slabu. Totodată, Adrian Slabu este nemulţumit de ceea ce se petrece în USR Iaşi, unde mai multe tabere îşi dispută supremaţia în cadrul organizaţiei.

”Eu nu am dorit să fac jocurile nici unei grupări. Sunt membru în Biroul Judeţean, dar am rămas deoparte, fără a mă implica în scandaluri. Chiar am vorbit cu liderii şi le-am cerut să se aşeze la aceeaşi masă”, a precizat Adrian Slabu.

Adrian Slabu îşi va pierde şi mandatul de consilier judeţean, după ce a fost ales pe listele USR la alegerile din anul 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.