Marcel Ciolacu devine peste noapte patriot: „Următorul program de guvernare va cuprinde un patriotism economic”

best auto leo vaslui

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că după rotație va exista un program de guvernare adaptat pe programul coaliției, dar că ar vrea „o tendință mai mare către un patriotism economic”.

Iată ce a declarat Marcel Ciolacu: „Va fi un program de guvernare adaptat pe programul coaliției. Vom veni fiecare cu anumite propuneri în coalițieAș vrea o tendință mai mare către un patriotism economic și am un dialog cu premierul Ciucă în ceea ce privește această abordare”.

Șeful PSD mai spune că „de peste 20 de ani tot spunem că depășim recorduri la producție, și am ajuns după 20 de ani să importăm de 4 miliarde, avem o balanță negativă, trebuie să intervină statul cu un program coerent. Sunt mai multe paliere pe care le abordăm, vom veni cu scheme de ajutor pe această zonă”.

De asemenea, Ciolacu a mai spus că „cea mai mare problemă a românilor sunt prețurile la produsele alimentare și de bază. Avem obligația să stabilizăm aceste prețuri. Am promis că până la sfârșitul anului trebuie să avem o inflație cu o singură cifră, trebuie să venim cu un suport de reducere a inflației”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.