Marcel Ciolacu încă speră ca rotativa să fie respectată – Vrea să ajungă premier cu orice preț

best auto leo vaslui

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că este o temă falsă aceea potrivit căreia este posibil ca şeful statului să nu îl numească premier la rotaţia guvernamentală.

Iată ce a spus Marcel Ciolacu: „În primul rând, e o temă falsă ce se întâmplă în acest moment şi v-o spun cu tot respectul şi cu toată dragostea. Nu există această temă pentru români. Protocolul va fi respectat. (…) PSD va respecta protocolul.”

Marcel Ciolacu a menţionat că nu a fost o discuţie în coaliţie despre posibilitatea ca PNL să preia Ministerul Apărării după rotaţia premierilor.

Surse politice apropiate de PNL au declarat că se încearcă amânarea rotativei pentru sfârșitul anului. Nicoale Ciucă și Klaus Iohannis nu sunt pregătiți să lase funcția de premier al României pe mâna PSD-ului.

Cel mai probabil vom asista la o nouă criză politică, din care românii nu au nimic de câștigat. Mai mult, economiștii trag un semnal de alarmă cu privire la acest aspect. Cearta dintre PSD și PNL pe funcțiile publice vor aduce noi scumpiri pentru români.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.