Marcel Ciolacu le promite românilor: „După ce mă las de politică, promit că o să termin și doctoratul”

best auto leo vaslui

Premierul desemnat, Marcel Ciolacu, a declarat joi că după ce se va lăsa de politică îşi va termina doctoratul, acesta fiind „singurul lucru neterminat” din viaţa sa.

El a fost întrebat, după votul de învestitură din Parlament, unde şi-a luat diploma de licenţă.

„La Bucureşti. Când am dat examen a ţinut de decizia mea şi a familiei mele. Am terminat liceul, mi-am luat bacalaureatul, am dat la Facultatea de Drept şi nu am intrat. M-am dus în armată. A venit Revoluţia, m-am căsătorit, au devenit altele priorităţile mele, am făcut facultatea, m-am căsătorit. (…) Fraţii mei se căsătoriseră înainte, au apărut nepoţii. Nu am cerut niciodată bani de la părinţii mei şi am mers spre zona privată. Am lucrat şi la o companie româno-israeliană de import-export ca angajat, am lucrat şi ca muncitor până am plecat în armată, după care mi-am făcut propria companie, după care mi-am cumpărat toată concurenţa din jur, după 7 ani când a şi apărut copilul în familia noastră (…) m-am hotărât că m-am plictisit să fac afaceri. Am venit, mi-am terminat studiile, am intrat în administraţie locală, am fost prefect interimar, am pierdut alegerile, m-am dus director la cel mai mare angajator din municipiul Buzău, am ajuns viceprimar, am ajuns parlamentar. (…) La doctorat am fost exmatriculat. Îmi doresc foarte mult, este singurul lucru neterminat din viaţa mea, după ce mă las de politică vă promit că o să termin şi doctoratul”, a spus Ciolacu, la Palatul Parlamentului.

În altă ordine de idei, Ciolacu a spus că de cinci-şase ani nu mai are maşină personală.

„Eu nu am maşină personală de cinci sau şase ani. Am condus şi Volkswagen, am condus şi Opel Kadett mare, după ce s-a născut băiatul, cumpărate la second hand din Germania. M-am dus personal pentru că am avut un frate care s-a dus la muncă în Germania cu familia. Cred că va trebui la un moment dat să stăm într-o zi mai relaxată cu dumneavoastră toţi şi să prezint toată viaţa mea în detaliu, astfel încât să nu mai circule minciuni. Ce vă pot spune foarte clar – nu am furat niciodată şi nu am fost acuzat, nu am fost chemat niciodată la DNA, am avut plângeri şi am primit aceste clasări şi cred că o să mai primesc mult timp. Nu am făcut ceva de ce să-mi fie ruşine mie, familiei mele, sau părinţilor mei niciodată. Nu am făcut nimic rău împotriva nimănui şi mi-am asumat toată viaţa tot ceea ce am făcut. Deciziile pe care le-am luat, care este ritmul şi când trebuie să fac anumite lucruri, vă pot da explicaţii”, a afirmat Ciolacu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.