Marcel Ciolacu nu mai vrea alegeri anticipate – Așteaptă ca Iohannis să îl facă premierul României

best auto leo vaslui

Marcel Ciolacu nu mai vrea anticipate după ce președintele Iohannis a dat de înțeles că îl numește premier la rotativa din mai.

”Ca şi om politic niciodată nu exclud nicio variantă. ca şi om de stat, din punctul meu de vedere, este exclus să avem anticipate, deoarece România are nevoie de stabilitate”, a spus Marcel Ciolacu.

El a arătat că ”suntem într-o criză regională de securitate şi nu crede că România, Europa şi parteneriatul strategic pe care îl avem cu SUA în acest moment îşi permit alegeri anticipate sau altfel de crize în România”.

”Uitaţi-vă la ce se întâmplă la ţările din jur”, completat el. Întrebat când se va vota la Camera Deputaţilor proiectul pensiilor speciale, Ciolacu a răspuns: ”În timp util”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că, în opinia sa, rotaţia guvernamentală va avea loc, iar coaliţia PSD-PNL va merge mai departe. ”Nu cred că în momentul de faţă există o alternativă viabilă la această coaliţie şi partidele au înţeles, toate partidele au înţeles acest lucru”, a mai spus şeful statului. Referitor la varianta sau posibilitatea ajungerii la alegeri anticipate, preşedintele Iohannis a precizat că, deşi acestea nu sunt prevăzute în Constituţie, pot avea loc, însă este complicat să se ajungă acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.