Ministrul maghiar de Interne avertizează Turcia: „Americanii pot interveni în alegerile prezidențiale”

best auto leo vaslui

Ministrul turc de interne Suleiman Soylu a declarat că ministrul de Interne ungar, Sandor Pinter, a avertizat Ankara cu privire la posibilitatea intervenției americane în alegerile prezidențiale.

Potrivit acestuia, George Soros , care a finanțat revoluțiile de culoare în întreaga lume în numele Statelor Unite , a vrut să influențeze alegerile din Ungaria, dar premierul Viktor Orban l-a expulzat pe miliardar și pe toți oamenii săi din țară.

Iată ce a spus ministrul turc: „Orban și-a transformat și campania electorală într-un referendum LGBT și a câștigat acea campanie cu o victorie de 80 la sută. Ministrul maghiar de Interne Pinter este prietenul meu. Suntem în contact permanent. Ne-a spus că Trezoreria SUA a trimis bani. Ne-a avertizat ca și noi să avem grijă”

Al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Turcia este programat pentru 28 mai. Preşedintele în exerciţiu Recep Tayyip Erdogan şi politicianul de opoziţie Kemal Kılıçdaroğlu vor concura pentru postul de şef al statului . În primul tur, Erdogan a câștigat 49,52 la sută din voturi, Kılıçdaroglu – 44,88 la sută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.