Monica Macovei audiată în cazul unui accident de motocicletă în Constanța. Fostul Ministru reprezentat de președintele Baroului Local

best auto leo vaslui

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a ajuns în urmă cu puțin timp la Parchetul Curții de Apel Constanța, unde este audiată în dosarul legat de accidentul în care a fost rănit un motociclist.

Monica Macovei a intrat în jurul orei 9:00 la Parchetul Curții de Apel Constanța, acolo unde va fi audiată de către procurori, în prezența avocatului. Vorbim de un avocat pe care ea și l-a ales chiar din Constanța, nimeni altul decât șeful baroului de avocați de la malul mării.

La momentul intrării în instituție, fostul ministru nu a vrut să facă niciun fel de declarație și a încercat să-și acopere fața.

Cel mai probabil va avea multe de declarat, însă în fața procurorilor, pentru că trebuie să se facă lumină în acest caz, în care Macovei susține că în realitate, motociclistul a fost cel care i-a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de mașina pe care o conducea ea. Însă expertiza polițiștilor de la momentul accidentului a arătat cu totul altceva. Fostul ministru a fost cea care ar fi pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și l-a izbit violent pe motociclistul care circula regulamentar.

De altfel, în urma acestui incident, bărbatul a stat mai bine de două luni în spital și abia după această perioadă a reușit să depună plângere şi să se înceapă urmărirea penală.

În acest dosar se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru un accident petrecut pe 8 octombrie anul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.