Nicolae Ciucă a anunţat că a discutat cu premierul Marcel Ciolacu, ministrul de Finanţe şi cel al Proiectelor Europene despre rectificarea bugetară, valorificarea eficientă a resurselor patrimoniului statului şi revizuirea sistemului de concesionări

best auto leo vaslui
Foto: gov.ro

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat că a avut discuţii, vineri la Palatul Victoria, cu premierului Marcel Ciolacu, vicepremierul Marian Neacşu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu şi ministrul Finanţelor Marcel Boloş despre rectificarea bugetară care va fi făcută după jumătatea acestui an, valorificarea eficientă a resurselor patrimoniului statului şi revizuirea sistemului de concesionări.

„În această perioadă plină de provocări pe plan internaţional, creşterea gradului de rezilienţă a României în faţa oricăror dificultăţi este prioritatea zero pentru noi. Am avut astăzi o întâlnire cu prim-ministrul Marcel Ciolacu, vicepremierul Marian Neacşu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu şi ministrul Finanţelor, Marcel Boloş. Împreună, am pus la punct un plan de măsuri care vizează consolidarea fiscal-bugetară pentru anul în curs, prin folosirea eficientă a instrumentului deductibilităţilor fiscale”, a scris Nicolae Ciucă, vineri pe Facebook.

Liderul PNL a adăugat că au fost discuţii şi despre rectificarea bugetară care va fi făcută după jumătatea acestui an.

„Pentru că ne apropiem de finalul primului semestru, am discutat despre rectificarea bugetară care va avea loc după mijlocul anului; mai exact, despre modul în care aceasta va fi realizată”, a completat Ciucă.

El a mai precizat că „alte subiecte specifice abordate au fost valorificarea eficientă a resurselor patrimoniului statului, revizuirea sistemului de concesionări şi modalităţi prin care noul Guvern poate asigura predictibilitatea atât de necesară mediului de afaceri”.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.