Nicolae Ciucă: Este Ziua Deţinuţilor Politici Anticomunişti din perioada 1944-1989. Merită respectul şi recunoştiinţa noastră pentru tot ceea ce au făcut în acea perioadă şi recunoştiinţa pentru faptul că lor le datorăm astăzi România democratică

best auto leo vaslui

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, în şedinţa de Guvern, că astăzi este Ziua Deţinuţilor Politici Anticomunişti din perioada 1944-1989, iar aceştia merită respectul şi recunoştiinţa noastră pentru tot ceea ce au făcut în acea perioadă şi recunoştiinţa pentru faptul că lor le datorăm astăzi România democratică.

”Astăzi îi onorăm pe cei care au avut curajul să se opună democratic regimului comunist. Este Ziua Deţinuţilor Politici Anticomunişti din perioada 1944-1989. Merită respectul şi recunoştiinţa noastră penitru tot ceea ce au făcut în acea perioadă şi recunoştiinţa pentru faptul că lor le datorăm astăzi România democratică”, a transmis premierul în deschiderea şedinţei de Guvern.

”De asemenea, sunt convins că aşa cum ne-am asumat la nivelul Guvernului vom continua toate activităţile în ceea ce priveşte educarea tinerei generaţii pentru a cunoaşte cât mai bine, din punct de vedere al faptelor şi evenimentelor, istoria din acea perioadă nefastă pentru ţara noastră”, a mai spus premierul Ciucă. 

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.