Nicuşor Dan anunță că începând de astăzi, călătorii pot folosi aplicația Google Maps pentru a vedea unde se află mijloacele de transport STB, în timp real

best auto leo vaslui
Sursa foto: Captura video Facebook Nicușor Dan

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook, Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat că începând de astăzi, aplicaţia Google Maps arată unde se află fiecare mijloc de transport în comun în timp real, oferind în același timp cea mai bună rută pentru călători.

„Călătorii care folosesc mijloacele de transport în comun din Capitală pot vedea de astăzi în aplicația Google Maps unde se află exact pe traseu autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul cu care urmează să se deplaseze. Aplicația calculează cea mai bună rută pe care o pot alege călătorii până la destinația finală, incluzând în variante metroul și/sau trenul. Intermodalitatea este atât un element de noutate, cât și un mare avantaj pentru pasageri, care își pot alege sau schimba traseul în funcție de timpii de așteptare.“

Primarul a transmis că aplicația este foarte ușor accesibilă de către utilizatori, fiind disponibilă pe majoritatea telefoanelor mobile și a explicat cum poate fi utilizată.

„Cum funcționează? Datele de localizare de pe GPS-ul mijloacelor de transport în comun ale operatorilor din regiunea Bucuresti – Ilfov sunt transmise în timp real către Google, iar orice utilizator al aplicației Maps le poate accesa. Astfel, ne aliniem marilor Capitale europene în privința informării călătorilor care folosesc mijloacele de transport în comun. Cu aceeași aplicație, călătorii se pot ghida în oricare din marile orașe din Europa.”, a mai transmis Nicuşor Dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.