Nimeni nu este vinovat pentru moartea în chinuri a unei femei sfâșiate de câinii maidanezi

best auto leo vaslui

O femeie a fost ucisă în București de o haită de câini maidanezi.

Aceasta a fost sfâșiată și a murit în chinuri groaznice. Presa a relatat despre acest lucru dar nu foarte mult.

O femeie în vârstă de 43 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost atacată de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. În luna aprilie 2022 a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacată de câini în aceeași zonă.

Într-o țară normală cu toții am fi fost uimiți de acest lucru și revoltați. În unele state cetățenii ar fi ieșit în stradă.

Cineva ar fi trebuit să răspundă pentru acest lucru însă în România nimeni nu răspunde pentru nimic.

Răspunderea acestor haite de câini aparține lui Nicușor Dan, primarul capitalei București. O femeie a murit pentru că Nicușor Dan nu și-a făcut treaba, asta deși conduce capitala de mai bine de doi ani. Dar el spune că nu este suficient, are nevoie de mai mulți ani, i-ar mai trebui cel puțin un mandat.

O femeie a murit sfâșiată de câini iar Nicușor Dan ne spune că el mai are nevoie de un mandat ca să rezolve problema.

Ana Oroș Daraban iubea natura și sportul, fiind implicată în mai multe proiecte care promovau un stil de viață sănătos și frumusețile naturii care aveau nevoie de protecție.

S-a născut la Baia Mare și locuia în București. Lucra ca inginer de mediu la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică şi Tehnica Măsurării.

Era membru activ al Alpin Club Pro-Mont București, o asociație care are ca scop promovarea sporturilor montane.

Ana Oroș Daraban era ambasador Roșia Montana Marathon din ianuarie 2014, când s-a alaturat echipei Pachamama România.

„Doctor si Inginer de cercetare in inginerie sanitara si protectia mediului, Ana Oros este un promotor merituos al valorilor eco-sustenabile”, apreciau organizatorii Roșia Montana Marathon.

Aceasta apare inclusiv într-un clip pentru promovarea Festivalului Viața Ver’de Bucureşti, al cărui director a fost, un proiect sprijinit de Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.