Noile carduri SIM cu numere vechi sunt cu adevărat nesigure.

best auto leo vaslui

Potrivit acestuia, dacă clientul anterior nu folosește o cartelă SIM sau a reziliat contractul, atunci numărul său este ținut în „carantină” timp de șase luni. Apoi, același număr va fi pus în vânzare.


Situația cu numerele din „carantină” nu este clară când ne-am dat seama dacă noile carduri SIM cu numere vechi sși cu adevărat nesigure.
Surse care au preferat să rămână anonime au declarat pentru Vasluiul Gândește că numerele de telefon mobil vechi, neutilizate, pot fi periculoase
.


Potrivit surselor, dacă clientul anterior nu folosește o cartelă SIM sau a reziliat contractul, atunci numărul său este ținut în „carantină” timp de șase luni. Apoi, același număr va fi pus în vânzare. Expertul consideră că un client nou poate întâmpina probleme după achiziționarea unei cartele SIM cu un număr preexistent.Principalele sale teze:
Persoanele de contact ale proprietarului anterior pot apela un nou client;
Noul proprietar poate accesa aplicații bancare;
Noul proprietar poate accesa rețelele sociale și serviciile online.
Cei de la Vasluiul Gândește au apelat la operatorii de telefonie mobilă pentru a afla dacă acest lucru este adevărat. toate companiile de telefonie mobilă au răspun: abonații vechiului proprietar ar fi putut înțelege de mult că numărul este invalid și nu ar trebui apelat. În consecință, noul proprietar nu ar trebui să aibă probleme.
Operatorii vând noi carduri SIM cu numere vechi la șase luni până la un an după inactivitate.


În ceea ce privește accesul la rețelele de socializare și la bănci, situația este mai complicată.

Un client nou nu se va putea conecta la contul dvs. bancar prin numărul „fost”, cu condiția să vă fi conectat deja la el de la un număr de telefon nou.
Majoritatea rețelelor sociale folosesc acum autentificarea nu printr-un număr de telefon, ci prin e-mail sau mesaje în sesiunile deja active.

La primirea numărului dvs. de telefon, noul client nu va putea primi un cod de autorizare pentru autentificare ulterioară.


Cum să te protejezi?
Dacă sunteți client nou: schimbați-vă numărul de telefon, cu condiția ca străinii să vă sune cu adevărat. Dacă sunteți un client vechi: deconectați vechiul număr de telefon de la toate conturile și aplicațiile de rețele sociale.

Unii utilizatori ar face bine să învețe cum să fie prieteni cu tehnologia modernă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.