Noul ministru al Cercetării Bogdan Gruia, discuţii cu cei din conducerea Poştei Române / Reprezentanţii Sindicatului Lucrătorilor Poştali i-au promis că amână orice formă de protest

best auto leo vaslui
Foto: Bogdan Ivan Gruia Facebook

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării Bogdan Ivan Gruia a avut o întâlnire, vineri, cu cei din conducerea Poştei Române şi cu reprezentanţii Sindicatului Lucrătorilor Poştali care i-au promis că vor amâna orice formă de protest pentru a soluţiona cât mai rapid problemele companiei. El a adăugat că a solicitat o analiză detaliată la Poşta Română, în vederea găsirii unor soluţii adecvate şi eficiente.

„În prima zi de la numirea mea în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, am discutat atât cu cei din conducerea Poştei Române, cât şi cu reprezentanţii Sindicatului Lucrătorilor Poştali pentru a înţelege mai bine situaţia actuală şi nemulţumirile acestora. Am primit promisiunea că orice formă de protest va fi amânată, urmând să ne concentrăm pe soluţionarea cât mai rapidă a problemelor cu care se confruntă Compania”, a scris Bogdan Ivan Gruia, vineri pe Facebook.

Ministrul Cercetării a mai anunţat că a solicitat o analiză detaliată privind situaţia din Poşta Română, pentru a venit cu soluţii eficiente.

„De asemenea, am cerut o analiză amănunţită a situaţiei din Poşta Română, pentru a veni cu soluţii clare şi eficiente. Cred cu tărie că acest dialog este doar începutul unei bune colaborări şi doresc să reamintesc că rezolvarea acestor probleme este una dintre priorităţile mele principale”, a completat Gruia.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.