Nu mai vrea în pușcărie – Niculae Bădălău vrea în arest la domiciliu – Judecătorii au respins cererea

best auto leo vaslui

Niculae Bădălău a solicitat să fie eliberat din arestul preventiv şi plasat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de corupţie. Cererea a fost însă respinsă de două instanţe.

Niculae Bădălău a solicitat să fie eliberat din arestul preventiv şi plasat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de corupţie. Cererea a fost însă respinsă de două instanţe.

Pe 6 februarie, Niculae Bădălău a solicitat tribunalului să fie plasat în arest la domiciliu, însă un magistrat i-a respins cererea.

Decizia a fost menţinută marţi, 14 februarie de către Curtea de Apel Bucureşti, potrivit Agerpres.

Niculae Bădălău, judecat pentru dare de mită și trafic de influență
Bădălău este judecat, în stare de arest preventiv, la Tribunalul Giurgiu, pentru dare de mită şi trafic de influenţă într-un dosar în care este acuzat că i-a oferit mită 170.000 de euro unui primar din judeţul Giurgiu în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice.

DNA arată că fostul senator PSD „i-ar fi pretins unui primar de comună” să atribuie un contract unei societăți administrate de o rudă a acestuia „lăsând să se creadă că are influenţă asupra unei persoane din conducerea Companiei Naţionale de Investiţii”.

De asemenea, Bădălău „i-ar fi promis primarului remiterea unui procent de 7% din valoarea contractului” plus „un viitor contract a cărui atribuire urmarea să o obţină pentru aceeaşi firmă”. Astfel, DNA arată că Niculae Bădălău i-ar promis primarului suma totală de 170.000 de euro.

Primarul la care ar fi intervenit Niculae Bădălău este fostul deputat Dan Păsat. În prezent acesta este primarul comunei Bucșani din județul Giurgiu.

Niculae Bădălău a fost trimis în judecată, în stare arest preventiv, la finalul anului trecut, de către Direcția Națională Anticorupție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.