O femeie si doi bãrbati din Husi, tupeu cu jandarmii: nu au vrut sã se legitimeze si au sãrit la bãtaie, de supãrare cã au fost dati afarã dintr-un bar!

best auto leo vaslui

La un bar din Husi, trei persoane – doi bărbați în vârstă de 36 și 37 de ani și o femeie de 20 de ani – au creat un scandal în timp ce erau în stare de ebrietate. Angajații barului au încercat să îi scoată afară, dar nu au reușit să îi potolească. Din acest motiv, au apelat la numărul de urgență 112 pentru a solicita ajutorul forțelor de ordine. Când jandarmii au sosit la fața locului, unul dintre indivizi a devenit atât de agresiv încât a atacat un jandarm. Poliția și ambulanța au fost, de asemenea, chemate, deoarece unul dintre scandalagii a căzut în stradă, fiind răpus de băutură.

În loc să coopereze cu autoritățile, cei trei indivizi au avut o atitudine agresivă și au refuzat să se legitimeze. La final, au fost identificați și amendați. Bărbatul care a ajuns la spital a primit o amendă de 200 de lei pentru participarea la scandal, celălalt bărbat a primit o amendă de 600 de lei pentru provocarea scandalului, tulburarea ordinii publice și refuzul de a se legitima, în timp ce femeia a fost amendată cu 900 de lei pentru aceleași acuzații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.