Parlamentarii PSD-PNL-USR și-au votat creșterea veniturilor de cabinet

best auto leo vaslui

Nu ați văzut acest lucru deloc în presa din România dar el s-a petrecut: pe repede înainte și cumva pe ascuns de ochii lumii, parlamentarii de la PSD, PNL, UDMR și USR și-au crescut sumele forfetare, adică acele sume ce le folosesc pe cabinet fără să ofere vreo justificare.

Pentru că presa este plătită de cele 4 partide, nu veți vedea nici o știre nici chiar pe marile site-uri care împart dreptatea pentru români.

datorită creșterii inflației și expoziei prețurilor copiii aleșilor poporului plâng de foame, nu mai au bani de motorina pentru bolizii de sute de mii de euro.

Un politician român este un supraom, el se luptă pentru binele poporului iar cetățenii o duc foarte bine. Pentru acest lucru parlamentarii își acordă singuri premii. ROMÂNII nu au de ce să se plângă: ei au votat acești politicieni sau au refuzat să iasă la vot iar alții au decis pentru ei.

Creșterea sumei forfetare este una importantă: de peste 20%. Banii pot fi cheltuiți după bunul plac de parlamentari, jumătate din sumă nici nu necesită justificare, nici măcar formală.

Prețurile au luat-o razna, salariile românilor sunt mici, peste un milion de români câștigă mai puțin de 1.700 de lei. Peste un milion de pensionari trăiesc cu puțin peste 1.000 de lei, majoritatea în sărăcie. Salariile și pensiile mici nu au fost crescut cu 7.500 de lei, căci nu sunt bani pentru toți, dar parlamentari sunt putini, câteva sute, pentru ei se găsesc bani.

În loc să crească salariul minim și să scadă impozitarea ce face parlamentul României: crește veniturile aleșilor. Au crescut salariile la primari, au crescut salariile la funcționarii de prin instituții și acum și-au crescut și lor veniturile lunare.

Un parlamentar scoate de la casierie în fiecare lună aproximativ 10.000 de euro. Acum suma a crescut cu aproape 1.500 de euro, cât care câștigă 6 români cu salariul minim într-o lună.

Singurii parlamentari care nu au fost de acord cu acest lucru sunt cei de la AUR. Parlamentarii AUR au refuzat să ia parte la această mascaradă.

Ședința s-a petrecut pe repede înainte, fără a se anunța în prealabil care va fi propunerea făcută. Este evident că PSD cu PNL s-au înțeles cu USR și cu UDMR.

România este condusă de un clan care se comportă precum fanarioții: totul numai pentru ei, absolut nimic pentru țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.