PENTRU LOCUITORII ACESTUI ORAȘ NEGREȘTI-VASLUI! Va veni o vreme când veți privi în ochii copiilor voștri, al nepoților voștri, ca să nu fiți nevoiți să lăsați privirea în pâmânt, aveți grijă ca orașul nostru, Negrești să fie condus de oameni vrednici, de oameni cu care să ne mândrim, nu de TRIȘORI,MINCINOȘI și INCAPABILI.

best auto leo vaslui


Bună ziua stimați foști și neinspirați alegători negreșteni,
Ieri, s-a întâmplat ceea ce era de așteptat demult, “cârmuirea” disperată și văzând că-i în “cădere liberă” a pus în “scenă” partea a doua a scenariului “Acțiunea Spitalul”!
Scenariu tipic actoricesc și “sf”-ist, actorii aceiași ca în ultima campanie electorală când au “tras primul episod” al acestui film prost cu actori de acum mediocri.
Așadar, astăzi prin prezența MAJORITARĂ ÎN SEDINȚA CL s-a aprobat ca SPITALUL (teren și construcții) să fie predat CNI-ului(Compania Natională de Investiții).
Cum suntem învățați din ultima campanie electorală aceiași “actori” mincinoși, care printr-un tertip VICLEAN au câștigat ALEGERILE ELECTORALE LOCALE din 2020 acum văzându-și scaunul amenințat și pe plan național P.N.L.-ul în cădere liberă edilul recurge din nou la “regii” ieftine care poate,poate vor influența viitoarele alegeri.
Știți bine negreșteni cum d-ul edil promitea cu mult tam-tam și mult fast împreună cu d-ul Tătaru REDESCHIDEREA SPITALULUI nostru,numai că suntem la mijlocul mandatului și văzând că terenu-i fuge de sub picioare edilul recurge la o nouă și mai elegantă MINCIUNĂ ca în campania electorală trecută șj disperat scoate ULTIMUL AS din mânecă( predarea SPITALULUI nostru CNI-ului),dar știm că trișorii,odatâ prinși nu mai au credibilitate în fața noastră,a tuturor.
Proiectul în sine ar fi o undă de speranță care se realizează în ani buni, ani în care noi tot drumul Vasluiului vom lua în caz că vom avea nevoie de tratamente, internări etc.
Cetățeni, edilul văzându-și confortabilul fotoliu amenințat,conștiința cu un ultim efort îi spune că ESTE MIJLOCUL UNUI MANDAT ÎN CARE NU A FĂCUT NIMIC PALPABIL PENTRU LOCUITORII ACESTUI ORAȘ NEGREȘTI-VASLUI într-un caz disperat recurge iarăși să vă atragă voturile și să-și întărească credibilitatea recurgând iarăși la niște “regii de film” disperate.
Ați greșit o dată, pentru voi,pentru viitorul copiilor voștri schimbați-vâ atitudinea și priviți cu o altă speranță spre viitor.
Va veni o vreme când veți privi în ochii copiilor voștri, al nepoților voștri,ca să nu fiți nevoiți să lăsați privirea în pâmânt, aveți grijă ca orașul nostru, Negrești să fie condus de oameni vrednici, de oameni cu care să ne mândrim, nu de TRIȘORI,MINCINOȘI șj INCAPABILI.
Aveți grijă de voi,aveți grijă ca conștiința să fie curată,fără urme de remușcări, fiți cinstiți,verticali acum, într-o lume în care primordial este propriul interes, când s-a uitat de “carnea macră” și se trage cu disperare de “os”!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.