Performante remarcabile la Palatul Copiilor Vaslui

best auto leo vaslui

Elevii de la Palatul Copiilor Vaslui au înregistrat performanțe remarcabile în ultima perioadă, obținând numeroase premii la diferite competiții. La Festivalul Concurs Internațional de interpretare la pian “Micul Virtuoz”, aceștia au câștigat șase premii de prim rang. Chiperi Eric și Irimia Antonia, ambii în primul an de studiu, Ponea Alesia și Secan Rares, ambii în al doilea an de studiu, Leică Matei, în al cincilea an de studiu, și Alexandru Beatrice, în al optulea an de studiu, s-au clasat pe primul loc în competiție. Elevii au fost însoțiți de profesorul Olaru Constantin, cadru didactic alături de care se pregătesc.

O altă competiție la care au participat elevii de la Palatul Copiilor a fost Concursul Național de Dans “Să fii dinamic”. Trupa de dans “Style” a obținut două premii de prim rang, demonstrând că munca asiduă și dedicarea pot duce la rezultate remarcabile.

De asemenea, elevii de la Cercul de Muzică Ușoară din cadrul Palatului Copiilor au participat la Festivalul – Concurs “Mai cu folk” din Vaslui, în weekend-ul trecut. Trupa “Raindrops” a impresionat atât publicul, cât și juriul, obținând Premiul III la această competiție. Interpretarea lor autentică și pasionată a captivat audiența, demonstrând puterea muzicii folk de a aduce povestea și trăirile personale la viață într-un mod unic. Palatul Copiilor Vaslui a transmis un comunicat în care se subliniază că acest concurs a evidențiat încă o dată talentul muzical inepuizabil din Vaslui și locul special pe care îl ocupă folk-ul în inimile oamenilor.

De asemenea, Palatul Copiilor Vaslui a participat la Concursul interjudețean “Cine știe dans, câștigă!”, desfășurat în colaborare cu Scoala Gimnazială “Anastasie Fătu” Berezeni – Grădinița cu P.N. Nr. 2, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Casa Corpului Didactic Vaslui, Primăria Berezeni, Agroind Berezeni și Asociația Județeană “Sportul Pentru Toți” Vaslui. Competiția a reunit peste 250 de concurenți din județele Brăila, Constanța și Vaslui. Palatul Copiilor a obținut locul I la dans popular stilizat și fantezie coregrafică, prin formațiile “Împreună” și “Prietenia”, precum și prin solistele Anusca-Doglan Miruna-Maria, Vlad Anastasia, Lupu Daria, Steobranu Andreea și Leon Maria. La finalul concursului, s-au acordat diplome, cupe, premii în bani și adeverințe cadrelor didactice îndrumătoare, iar sponsorii au oferit dulciuri tuturor copiilor. Profesoara Anusca-Doglan Elena a transmis un mesaj de felicitare și recunoștință către organizatori, în special către doamna educatoare Nedelcu Ioana și directorul prof. Prodan Alina Elena, precum și către toți cadrele didactice implicate și partenerii acestora pentru desfășurarea impecabilă a concursului. De asemenea, a transmis mulțumiri juriului pentru evaluarea obiectivă a coregrafiilor și a exprimat recunoștință față de Palatul Copiilor Vaslui, Primăria Municipiului Vaslui și Inspectoratul Școlar Județean Vaslui pentru sprijinul acordat. A încheiat prin adresarea unei profunde recunoștințe părinților care au susținut participarea copiilor la acest eveniment frumos și emoționant.

Astfel, performanțele remarcabile ale elevilor de la Palatul Copiilor Vaslui la diferite competiții demonstrează talentul și pasiunea lor în domeniile muzicii, dansului și folclorului. Aceste rezultate reprezintă o mândrie pentru instituție și pentru comunitatea din Vaslui, evidențiind faptul că munca susținută și dedicarea aduc rezultate remarcabile într-un mod unic și autentic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.