PNL pregăteşte o echipă de tranziţie care să gestioneze rotaţia premierilor din luna mai şi schimbarea ministerelor între PNL şi PSD / Ciucă cere o organizare mai bună pentru anul preelectoral – surse

best auto leo vaslui

Liberalii pregătesc o echipă de tranziţie pentru rotaţia premierilor din luna mai, care să gestioneze inclusiv schimbările la nivelul ministerelor, între PNL şi PSD, au precizat surse liberale pentru News.ro. Conducerea PNL s-a reunit, luni, de la ora 11.00, la Parlament, pentru a stabili priorităţile noii sesiuni parlamentare. Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă le-a cerut colegilor ”o organizare mai bună în an preelectoral”, şi le-a vorbit despre nevoia unei comunicări mai eficiente a măsurilor luate de Executiv.

Liberalii urmăresc astfel ca schimbările politice să nu afecteze stabilitatea ţării, economia sau cetăţenii, au precizat sursele citate.

Este vorba despre o echipă de la PNL care să gestioneze întreg procesul de negociere care se va produce înainte de rotaţia premierilor din luna mai, privind schimbările la ministerele menţionate în protocolul de coaliţie.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă le-a cerut colegilor de partid ”o organizare mai bună în an preelectoral”, şi le-a vorbit despre nevoia unei comunicări mai eficiente, inclusiv prin campanii de informare privind măsurile luate la nivel guvernamental.

Liberalii s-au reunit, luni, la Parlament, în Biroul Politic Naţional, pentru a discuta despre priorităţile noii sesiuni parlamentare şi ale guvernării. Preşedinte PNL, premierul Nicolae-Ionel Ciucă, va participa la şedinţa grupurilor reunite din Camera Deputaţilor şi Senat, începând cu ora 18.00, care se va desfăşura tot la Parlament.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.