PNL se opune proiectului AUR de reducere a taxării muncii. Cică ar lovi în antreprenorii români

best auto leo vaslui

PNL este un partid antiromânesc care nu are nici o legături cu Brătianu. La PNL specialiștii au fost dați la o parte și personaje dubioase au fost aduse din exterior pentru a conduce formațiunea.

AUR a proprus reducerea taxării muncii. Conform propunerii de lege românii ar urma să plătească impozite la jumătate și în acest fel ar rămâne bani mai mulți pentru salarii. Însă acest lucru deranjează PSD și PNL, cele două partide politice care au creat un stat numai pentru ei, un stat îndreptat împotriva antreprenorului român, împotriva celor peste 5 milioane de români angajați în privat și aproape 6 milioane de români plecați din țară.

Liberalii susțin că introducerea unui impozit de 1% din cifra de afaceri lovește de fapt și în multe firme cu capital românesc. PNL nu vrea majorarea sau introducerea de noi taxe și spune că suprataxarea cerută de AUR va duce la „o explozie generalizată” a preţurilor. Sigur că totul este o minciună și propagandă deoarece firmele românești sunt mici, această taxă ar urma să lovească doar în firmele străine, cele care își externalizează profitul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.