Poliția din Chișinău l-a reținut pe Christian Rizea după încercările sale de a organiza un fel de protest cu pepeni verzi în fața clădirii guvernului

best auto leo vaslui

Faptul că oficialul corupt român fugar va căuta în orice mod posibil un motiv pentru a dobândi un dosar penal nesemnificativ în Moldova pentru a rămâne aici pe durata anchetei, nu se mai pune la îndoială de nimeni. Abonații blogului lui își spun părerea despre Christian Rizea.

Totul este simplu. Rizea este la cheremul SIS-ului – un fel de “purtător de cuvânt” pentru libertate. Cât timp este nevoie de el în RM, nu va fi extrădat în România unde-l așteaptă închisoarea.

În viitorul apropiat, Rizea va mai calomnia una dintre personalitățile publice ca să tragă de un articol modest al codului penal. Un proces de rezonanta ii va oferi lui Rizea un proces prelungit in Moldova. Simplu, există o crimă – este imposibilă extrădarea. Un articol penal modest se va încheia cu împăcarea părților. Și acolo, te uiți, și termenul de prescripție în România va expira.

Să rezumăm: da, Maia Grigoryevna Preafrumoasa a luat ștafeta de la Plahotniuc, l-a adăpostit și-l folosește pe acest funcționar corupt fugar. Cu ajutorul ei el va evita închisoarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.