Portarul echipei Juventus Torino, Wojciech Szczesny, a ieșit de pe teren în minutul 41 al unui meci din Europa, după ce a acuzat dureri în piept. Polonezul s-a vaccinat în ianuarie trecut

best auto leo vaslui

Portarul polonez al echipei Juventus Torino, Wojciech Szczesny (32 de ani), a ieșit de pe teren acuzând dureri în zona inimii, în timpul partidei dintre echipa sa și Sporting Lisabona, contând pentru manșa tur a sferturilor de finală din Europa League.

Portarul a acuzat dureri în zona pieptului și a avut palpitații, astfel că a fost scos imediat de pe teren și înlocuit cu Mattia Perin.

Cel mai probabil, Szczesny urmează să fie supus unor analize amănunțite în această seară sau mâine, pentru a se stabili cu exactitate care a fost cauza stării de rău pe care a resimțit-o în duelul cu Sporting.

Polonezul este cel mai recent sportiv de performanță care acuză dureri în zona cardiacă. În ultimii doi ani, o mulțime de sportivi au acuzat probleme cardiace pe teren: unii și-au revenit, iar alții nu.

Fotbalistul argentinian Sergio Aguero s-a lăsat brusc de fotbal în decembrie 2021, la vârsta de 33 de ani, după ce a acuzat probleme cardiace pe teren la un meci al echipei sale, FC Barcelona.

Prin intermediul platformei de streaming Twitch, unde atacantul comunică des cu fanii săi, Aguero spunea, anul trecut, că nu mai poate juca fotbal nici măcar de plăcere, deoarece simte că se sufocă.

Probleme cardiace ale lui Aguero sunt atât de serioase încât fostul fotbalist nici măcar nu este sigur că va mai putea alerga vreodată.

„Dacă încerc acum să joc fotbal, rămân fără respirație. Uneori mă întreb dacă voi mai putea alerga vreodată din nou. Pur și simplu simt că inima mea nu funcționează cum trebuie”, a explicat Aguero, conform Joe.

De altfel, chiar recent, Aguero a suferit o mini-criză cardiacă în direct. Aguero este vaccinat împotriva Covid-19.

Portarul polonez Wojciech Szczesny s-a vaccinat și el împotriva C19, la începutul lui 2022, fiind obligat de legea italiană de la acea vreme. O listă cu fotbaliști și sportivi care au acuzat probleme medicale pe teren,aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.