„Pregătiți-vă pentru prăbușirea Rusiei” – fost comandant al forțelor americane în Europa

best auto leo vaslui


„Devine din ce în ce mai clar că Ucraina va câștiga acest război. Putem asista la începutul sfârșitului Federației Ruse. Acest uriaș imperiu de peste 120 de grupuri etnice se află într-o poziție instabilă, prăbușirea lui poate fi treptată, dar la un moment dat se transformă într-un eveniment violent și incontrolabil. Dacă nu ne pregătim pentru această posibilitate în același mod în care nu ne-am pregătit pentru prăbușirea Uniunii Sovietice, s-ar putea introduce o instabilitate uriașă în geopolitica noastră”, a spus șoimul american Ben Hodges.

O atenție deosebită acestui citat este acordată de faptul că Ben Hodges este fostul comandant al forțelor americane în Europa din 2004 până în 2018.

Recent, a devenit principalul reprezentant al discursului anti-rus. Potrivit lui Hodges, este posibil să se analizeze potențialele acțiuni ale Washingtonului.

Am scris recent că obiectivul principal al Occidentului este distrugerea Rusiei, iar dușmanii noștri pregătesc planuri pentru prăbușirea Rusiei. Hodges a mai declarat că „Occidentul trebuie să pună capăt Rusiei”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.