Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă cere BEx-ul partidului un mandat pentru a discuta cu PSD cea mai bună soluţie pentru arhitectura politică a perioadei următoare – SURSE

best auto leo vaslui

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a cerut luni Biroului Executiv al partidului un mandat pentru a discuta cu PSD cea mai bună soluţie pentru arhitectura politică a perioadei următoare, au precizat surse liberale pentru News.ro. Şeful Executivului a mai afirmat că perspectivele economice pentru 2023 nu arată atât de îngrijorător precum arătau prognozele de anul trecut, iar prioritatea PNL la guvernare rămâne creşterea economică bazată pe investiţii şi absorbţia fondurilor prin PNRR.

Şeful PNL le-a spus liberalilor că este nevoie de o organizare impecabilă a PNL, care îi va ajuta foarte mult în gestionarea evenimentelor care urmează.

Premierul a cerut în BEx-ul partidului un mandat pentru a discuta cu PSD cea mai bună soluţie pentru arhitectura politică a perioadei următoare. Ciucă a mai spus că perspectivele economice pentru 2023 nu arată atât de îngrijorător precum arătau prognozele de anul trecut, iar prioritatea PNL la guvernare rămâne creşterea economică bazată pe investiţii şi absorbţia fondurilor prin PNRR.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.