Primăria Sectorului 6: Autoritatea pentru Supravegherea Animalelor a intervenit la 7 din 83 de sesizări în acest an

best auto leo vaslui

Primăria Sectorului 6 din București arată într-un comunicat de presă emis marți că Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA, instituție din subordinea Primăriei București) a intervenit la 7 din cele 83 de sesizări trimise în acest an.

”Potrivit raportul Poliției Locale Sector 6, de la începutul anului și până în prezent, din cele 83 de sesizări trimise către ASPA pentru ridicarea câinilor identificați, prinzătorii au sosit doar la 7 dintre ele”, arată Poliția Locală Sector 6.

Mai mult, polițiștii locali din Sectorul 6 arată că marți, în locul în care o femeie a fost ucisă de câini, pe câmp erau încă maidanezi, iar polițiștii i-au fotografiat și au sesizat ASPA prin dispecerat. ”Între timp, doar unul a fost capturat de către prinzători. Zilele trecute au fost prinși alți 5, conform monitorizării PLS6”, potrivit comunicatului citat.

Poliția Locală a Sectorului 6 susține că din 2019, ASPA avea doi ani să organizeze Recensământul câinilor fără stăpân și era obligatoriu să fie gata în doi ani, adică în 2022, potrivit HCGMB.

Replica Poliției Locale vine după ce în spațiul public a apărut informația că ASPA a cerut în septembrie anul trecut asistența Poliției Locale Sector 6, dar nu l-ar fi primit.

sursa:g4media.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.