Protest AUR la Comisia Europeană: Opriți discriminarea la adresa românilor!

best auto leo vaslui

Președintele AUR, George Simion, împreună cu un grup de membri și simpatizanți protestează în fața sediului Comisiei Europene la Bruxelles, instituție condusă dictatorial de Ursula von der Leyen. Liderul AUR cere oprirea discriminării fermierilor români și acuză liderii UE de un abuz la adresa României prin respingerea aderării țării noastre la Schengen.

România este ținută la ușa Schengen doar din considerente și interese strict politice ale țărilor membre. În fiecare lună, România pierde 200 milioane de euro pe care nu îi va recupera niciodată datorită blocării aderării la Schengen. Birocrații de la Bruxelles trebuie să nu îi mai desconsidere pe fermierii români în raport cu fermierii altor state membre UE.

„Nu suntem cetățeni de mâna a doua în Europa. Cerem stop umilinței la care este supus poporul român de câtre acești birocrați nealeși de nimeni. Noi nu vrem nici gândaci în farfurie, nici orașe de 15 minute, nici Barnevernet în România care să răpească copiii românilor. Ne vedem pe 6 mai la București. Ajunge cu umilința!”, a afirmat George Simion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.