Protest în Timiș: ”Ne-am saturat de fumurile voastre!” Mai mulți localnici din Giroc sunt revoltați de poluarea produsă de o fabrică de reciclare a cauciucului

best auto leo vaslui


Fumul provenit de la o fabrică de reciclare a cauciucului de la marginea Timișoarei i-a scos în stradă pe mai mulți localnici din satul Chișoda, comuna Giroc, anunță Opinia Timișoarei.

Înarmați cu pancarte, aceștia au organizat sâmbătă un protest de câteva ore pe drumul ce leagă Girocul de Calea Șagului a trage un semnal de alarmă.

„Coșmarul locuitorilor din satul Chisoda, comună Giroc, a început în urmă cu aproape 10 ani. La ieșirea din Timișoara, către Calea Sagului, a fost construită o fabrică care să recicleze cauciucuri și tot felul de materiale din plastic. În zilele în care se da foc materialelor, în zona se simte un miros extrem de tăios, se vede un fum înecăcios, iar autoritățile, din păcate, închid ochii„, susțin protestatarii.

”Ne-am mutat la sat, vrem aer curat”, ”Miroase fum-tastic”, ”Nu fum fabricat!’”, ”Nasul vostru e defect?”, ”Gazați din 2013„, ”Lupt pentru sănătatea copiilor noștri!”, au fost mesajele localnicilor.

Oamenii spun că au făcut o mulțime de reclamații la toate instituțiile statului, dar în zadar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.