PSG și-l dorește pe Messi în continuare: Discuții pentru prelungirea contractului, anunță directorul sportiv al clubului francez

best auto leo vaslui
Sursa Foto: Instagram

Oficialii de la Paris Saint-Germain sunt în discuţii cu argentinianul Lionel Messi pentru prelungirea contractului care expiră în iunie, a declarat directorul sportiv al clubului parizian, Luis Campos, transmite News.ro.

„Momentan suntem în discuţii cu Messi pentru prelungirea contractului. Aş vrea să-l păstrez în acest proiect, nu ascund acest lucru. Discutăm în acest moment să îndeplinim acest obiectiv şi să-l avem în continuare cu noi”, a explicat Luis Campos, responsabil cu transferurilor la PSG.

Luis Campos a mai spus, la emisiunea Telefoot, că Kylian Mbappe este cel mai bun atacant din lume şi a vorbit şi despre Neymar:

„Adevărul este că de când am ajuns la PSG, nu am nicio critică la adresa lui Neymar. El este mereu la timp, mereu bine dispus. El este Neymar şi este un Neymar incredibil, dar marile vedete nu sunt capabile să câştige singure trofee. Ei pot câştiga un meci sau multe altele, dar au nevoie de colegii lor. Avem nevoie de armonie”, a spus Campos.

Sursa: G4media.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.