Punct de vedere al Mega Image cu privire la acuzația de comercializare a „cărnii de plastic” adusă de o clientă

best auto leo vaslui

Ca urmare a articolului „O femeie acuză că într-un supermarket Mega Image a găsit „carne de plastic”. Produsul este „Gusturi Românești”, marcă proprie a Mega Image”, compania ne-a trimis următorul punct de vedere:

„Situația care a apărut în mediul online este identificată ca fiind petrecută în luna iunie a anului trecut, în incinta magazinului Mega Image Piața Gemeni.
La momentul respectiv, s-a acționat prompt astfel:
Am informat furnizorul și i-am solicitat să investigheze situația. Furnizorul ne-a transmis buletin de analiză care atestă conformitatea produsului. Am verificat la raft, în același magazin, același produs și nu au fost identificate probleme de calitate.

În continuare, îi asigurăm pe clienți că există un proces riguros de monitorizare a întregului lanț de producție, care cuprinde evaluarea atât a condițiilor de fabricație, cât și a calității materiilor prime și a produselor finite.

Pentru o informare corecta a cititorilor, va rugam sa includeti in articol si raspunsul Mega Image.O femeie acuză că într-un supermarket Mega Image a găsit „carne de plastic”. Produsul este „Gusturi Românești”, marcă proprie a Mega Image”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.