Purtătorul de cuvânt al Guvernului, despre situaţia primăriilor rămase fără primari: Guvernul a primit recent o informare pe larg din partea AEP, la finalul analizei acestei situaţii vă vom comunica datele la care se vor organiza alegerile parţiale

best auto leo vaslui

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru a declarat miercuri, despre situaţia celor 50 de primării care au rămas fără primar şi trebuie organizate alegeri parţiale, că Guvernul a primit recent, în urmă cu câteva săptămâni, o informare pe larg din partea Autorităţii Electorale Permanente privind situaţia acestor unităţi administrativ-teritoriale, şi, la finalul analizei acestei situaţii, vor comunica datele la care se vor organiza aceste alegeri.

”Guvernul a primit recent, în urmă cu câteva săptămâni, o informare pe larg din partea Autorităţii Electorale Permanente privind situaţia acestor unităţi administrativ-teritoriale, şi, la finalul analizei acestei situaţii, vă vom comunica deciziile pe care guvernul le va lua. (..) La finalul acestei perioade de analiză vom reveni cu datele la care vor fi organizate”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Dan Cărbunaru a fost întrebat şi despre demisia preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente.

”Nu voi comenta decizia de a demisiona a preşedintelui acestei autorităţi. Iar în privinţa deciziei guvernului de a organiza alegeri în localităţile la care vă referiţi, aşa cum vă spuneam, ea se bazează pe analiza datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă”, a spus Cărbunaru.

Sursa: hotnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.