Radu Paraschivescu a refuzat să se lase cumpărat de Pandele, baronul roșu de Voluntari

best auto leo vaslui

Scriitorul Radu Paraschivescu, cunoscut și ca analist sportiv, a declarat la Prima TV că primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, i-a oferit funcția de manager al echipei de fotbal din localitate, dar a refuzat oferta.

„Mi s-a propus o funcție la un club sportiv. E vorba de FC Voluntari”, a spus Radu Paraschivescu la emisiunea Insider Politic, citat de news.ro.

Întrebat dacă primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a fost cel care l-a ofertat direct, Radu Paraschivescu a răspuns că inițial oferta a venit printr-un interpus, apoi direct.

„Printr-un interpus. Mi-a propus să fiu manager general. Mi s-a părut una dintre glumele bune ale anului. I-am spus că eu nu pot administra niciun coteț, nu pot să mă ocup de o echipa. Apoi, domnul Pandele a venit personal și a încercat să mă pețească, tot fără rezultat”, a menționat el, fără să precizeze când au avut loc negocierile.

După 24 de meciuri din actualul sezon, FC Voluntari este pe locul 11 în clasamentul Ligii I, la 25 de puncte distanță de liderul Farul Constanța.

Radu Paraschivescu a ironizat-o pe Gabriela Firea, soția lui Pandele, în urmă cu trei ani, la un concert al trupei Taxi la Sala Palatului, după ce fostul primar PSD spa plâns că nimeni nu o aplaudă pentru că apus la dispoziția Asociației Dăruiește Viață  terenul pentru proiectul spitalului oncologic pediatric.

„Va atrag respectuos atenția că va aflați într-o sala cosntruita în 1959-1960 pe un teren aparțînând Consiliului General al Municipiului București, al Primăriei Capitalei care firește că aparținea primarului general chiar dacă primarul general mai avea niște ani până să vină pe lume. Nu este singurul personaj care își face proiecte de trecut. Mai avem pe cineva.

Și cred că viață noastră ar fi un permament exercițiu de levitație dacă nu am fi contemporanii acestui primar general pentru că, în momentul când am plecat spre Sala Palatului, m-am urcat într-un mijloc de transport pe care scria ‘Achiziționat în 2018 de Consiliul General al Municipiului București, Primăria Capitalei’, am coborât pasajul de la Universitate cu scările rulante care intră în a patra săptămâna în care nu funcționează și am ajuns aici cu gândul la poetul George Lesnea care dacă ar mai fi fost printre noi ar fi scris:

‘Primarul e în toate / E în cele ce sînt / În cele ce mâine vor rîde la soare / E în holdă întreagă și-n bobul mărunt / E în pruncul din leagăn și-n omul cărunt / E în viață ce veșnic nu moare’”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.