Raluca Turcan nu suportă munca la negru: „PNL încurajează munca și nu suprataxa. PNL pledează pentru un stat corect şi eficient”

best auto leo vaslui

Raluca Turcan anunță cu mare fast că parlamentarii liberali au depus o iniţiativă legislativă prin care se renunţă la suprataxarea contractelor part-time.

Amintim că anul trecut au intrat în vigoare mai multe modificări fiscale adoptate de Executiv pentru cei care muncesc part-time sau pe cont propriu. Taxele au crescut exagerat, după ce PNL a promis în campanie că nu va creşte nicio taxă.

Iată ce a spus Raluca Turcan: „Sute de mii de oameni sunt afectaţi de prevederile actualei legi şi prin această iniţiativă situaţia lor se poate îndrepta, multe contracte de muncă vor fi scoase din economia subterană. PNL pledează pentru un stat corect şi eficient, care respectă munca în cadru legal şi combate în forţă munca la negru.

Potrivit acesteia, este o nedreptate să supra-taxezi un angajat care lucrează doar câteva ore pe zi, adăugând că, într-un stat care funcţionează corect, instituţiile de control trebuie să combată munca „la negru”.

Soluţia corectă pentru România ar fi tăierea sinecurilor, reducerea cheltuielilor cu clientela de partid și grija faţă de banul public, lucruri pe care PSD și PNL refuză în mod constant să facă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.